Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Boektip:tien geboden voor innerlijke rust

Tien geboden voor innerlijke rust
onthaasten en ontspannen in een samenleving met te weinig tijd
Lisette Thooft

Hoe leuk kunnen dingen soms zijn? Toen ik op zoek was naar een boektip voor in mijn nieuwsbrief, kwam ik dit boek tegen. Ik lees dan altijd de ‘achterflap’ en recensies. Beide spraken me aan. Dus heb ik contact opgenomen met de auteur om toestemming te vragen om de afbeelding van het boek te mogen gebruiken in mijn nieuwsbrief.

Lisette bleek hartelijk en enthousiast en bood me een recensie-exemplaar van het boek aan (Bedankt Lisette!) Inmiddels heb ik het eerste hoofdstuk gelezen. Het leest lekker en haar filosofie past helemaal bij mij! Ik ga snel verder met de volgende hoofdstukken. Kortom ik beveel het boek van harte bij u aan!

De achterflap luidt:
“Wij zijn allemaal als de boom met het deurtje erin uit het sprookje. Ga naar binnen en loop door zalen met spiegelende vloeren, marmeren zuilen, weelderige schilderingen op de plafonds en kroonluchters die zachtjes tinkelen. Door openstaande deuren kom je in een binnentuin met vijvers en pergola's, bloeiende rozenstruiken en geurige kruidenperken. Verderop in de blauwe verten strekken zich de grazige weiden en stille wateren uit tot aan de einder... Zo rijk is ieder mens vanbinnen, zoveel lieflijke rust is er in ieder van ons. Zijn er verplichtingen die je liever niet zou hebben? Bestaan je dagen uit een race tegen de klok? Ben je eigenlijk te moe voor vakantie? Dan is Tien geboden voor innerlijke rust precies wat je nodig hebt. Laat je inspireren door de 'geboden' en verhalen van Lisette Thooft.”

ISBN10 9022537218 | ISBN13 9789022537213
o.a. te koop bij www.boekerij.nl voor € 10,00

Gratis kennismaking

iets voor u?

Wilt u meer informatie, of eens van gedachten wisselen om te zien of Praktijk Inham iets voor u kan betekenen?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Neem contact op