Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Ons Bestaan Op Een Bordje - spelaanbieding!

bord Ons Bestaan Op Een BordjePraten over gevoelens, herinneringen, gedachten en zorgen die spelen na het overlijden van een dierbare of na een andere schokkende gebeurtenis in het even is voor jezelf soms best een uitdaging. Zo ook binnen het gezin, of met je groep vrienden of collega's.  Het therapeutische bordspel Ons Bestaan Op een Bordje is speciaal ontwikkeld om onder begeleiding van een therapeut te spelen.
Met dit spel kan (op drempelverlagende wijze) contact worden gemaakt over de ervaring. Binnen een gezin is het doel vooral de communicatie onderling te stimuleren. In een groep kan het therapeutische bordspel fungeren als middel om contact te maken en ervaringen uit te wisselen met lotgenoten.

Maak jij in de maand januari 2022 een afspraak om met jouw gezin of groep het spel te spelen? Dan heb ik een interessante aanbieding voor je!

Eerst nog wat extra uitleg:overzicht Ons Bestaan Op Een Bordje

De deelnemers van het spel volgen onder begeleiding het traject op het spelbord en passeren categoriĆ«n zoals gevoelens, de gebeurtenis, herinneringen of opdrachten. Land een deelnemer op een vakje dan ontvangt hij een bijbehorende vragen- of opdrachtkaart. Zo wordt een ieder door deze vragen of opdrachten spelenderwijs uitgenodigd om gedachten, zorgen en gevoelens te delen. 

Heb jij, jouw gezin, team of groep een schokkende gebeurtenis meegemaakt, bijvoorbeeld door ziekte, een ongeval of overlijden? Dan kan dit spel ondersteunend zijn aan jouw/jullie proces om hier mee om te gaan. Het spel kan gespeeld worden met 1-8 deelnemers, met volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Bij meer dan 2 deelnemers kom ik naar jullie locatie.

Voor individuele clienten geldt dat het spel kan voor jou ingepast worden tijdens een reguliere sessie. 
Meer informatie over de tools vindt je ook op mijn website.

Het spelen van dit spel met een groep wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar. Daarom heb ik speciaal voor gezinnen en groepen nu een leuke aanbieding!!

Als je in januari 2022 een afspraak maakt voor het spelen van dit spel met jouw gezin of groep, dan krijg je 50% korting op mijn uurtarief.
(zie tarief op mijn website)

 

Welkom

iets voor u?

Wilt u meer informatie, of eens van gedachten wisselen om te zien of Praktijk Inham iets voor u kan betekenen?
Maak dan nu een afspraak voor een eerste gesprek. 

Neem contact op 

 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random