Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

portretfoto maart 2014 - gecomprimeerd

Een inham geeft je de mogelijkheid om even in de luwte te staan…
Zo ook bij Praktijk Inham: even in de luwte,
tijd voor jezelf om weer te ontdekken, wie je bent en wat je kan
en hoe jij je weg vervolgd in het leven.

Ineke Vliem
Inham is de praktijk van coach Ineke Vliem. Ineke heeft vele jaren binnen de reguliere hulpverlening gewerkt. Als basis hiervoor heeft ze de opleidingen HBO Maatschappelijkwerk- en dienstverlening en Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan. Ze heeft zich vervolgens geschoold binnen de natuurgeneeskunde. De HBO opleiding NEI (kinder) therapie bij het Orin opleidingsinstituut van Wilma Klein. Een mooi aanvulling die past bij haar holistische visie.
Jaarlijks volgt ze verschillende nascholingen om inzichten te verrijken en professionaliteit te vergroten. Zo is ze geschoold in EFT, Gelaatkunde, NLP, wandelcoaching, wandelsportbegeleiding, Ik leer anders, training opvang na schokkende gebeurtenis, EMDR en werken vanuit de contextuele therapie met poppetjes (Verlies in beeld).

Ineke heeft inmiddels veel ervaring in het begeleiden van mensen heel veel verschillende mensen, met een diversiteit aan hulpvragen.
De rode draad hierbij is hoogsensitivieit, beelddenker en vragen op het gebied van rouw, verlies en trauma.
Op dit moment volgt Ineke daarom post-HBO opleiding Rouw en Verlies bij "Land van Rouw", met een supervisietraject bij Riet Fiddelaers-Jaspers.

Naast het werk vanuit haar eigen praktijk werkt ze als freelance als bedrijfsmaatschappelijk werker en traumahulpverlener in het bedrijfsleven.
Tevens ook partime als medisch maatschappelijk werker in een ziekenhuis (o.a. afd. oncologie).

Al met al heeft Ineke een rugzak vol kennis en ervaring, die ze graag inzet voor u en jou te helpen!