Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Relatie en gezinstherapie

Jullie relatie is de moeite waard om aan te werken, of het nu gaat om partnerrelaties, gezinsrelaties of werkgerelateerde relaties. In elke relatie kunnen uitdagingen voorkomen. Dus of je nu je relatie wilt verbeteren of samen aan problemen wilt werken, jullie zijn van harte welkom. Bij relatie- en gezinstherapie gaat het over een gesprek over jullie bezorgdheden. 


Denk daarbij aan:
Uit het donker naar het licht

  • Verbetering van jullie communicatie, zodat jullie elkaar beter begrijpen en op een constructieve manier met elkaar kunnen praten.
  • Het versterken van de (emotionele) verbinding tussen jullie, waardoor de band weer sterker wordt.
  • Het stimuleren van meer openheid, zodat jullie je veilig voelen om je gedachten en gevoelens te delen.
  • Het verkennen van interne dialogen om dieper inzicht te krijgen in jullie eigen gedachten en emoties, en het bevorderen van meer zelfbewustzijn.
  • Het erkennen en begrijpen van jullie eigen aandeel in het proces, om zo samen tot duurzame verandering te komen.

 

Bij partnerrelatietherapie draait het niet om koste wat het kost de relatie in stand te houden. Het gaat erom dat jullie weer met elkaar in gesprek gaan en ontdekken wat voor jullie ├ęcht belangrijk is, of dat nu betekent dat jullie samen verdergaan of ieder jullie eigen weg gaan. In beide gevallen streven we ernaar jullie te helpen de relatie sterker te maken en, indien nodig, op een respectvolle manier af te ronden, vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn.