Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Het persoonlijk welzijn van uw medewerkers is van groot belang voor uw onderneming.
Inmiddels hebben al vele werkgevers ontdekt dat preventieve coaching een positieve bijdrage levert aan het voorkomen van psychisch ziekteverzuim van werknemers.

Als uw werknemer dan toch ziek wordt, dan is het wenselijk dat dit zo kort mogelijk is. Een snelle en duurzame weg naar herstel is voor alle partijen het beste.

Ineke Vliem van Praktijk Inham werkt ook al meerdere jaren als freelance traumahulpverlener en bedrijfsmaatschappelijk werker voor Emergenz (www.emergenz.nl) en heeft nog ruimte voor nieuwe opdrachtgevers.

Trefwoorden: Bedrijfsmaatschappelijk werk, coaching, EMDR, time-management, balans herstel draagkracht-draaglast, psycho-educatie, samerwerking verbeteren, rouw en verliesverwerking, hulp bij burnout en stress. Kortom: u kent de voorbeelden van werknemers uit uw organisatie ook wel, werknemers voor wie hulp wenselijk is zodat ze weer voor 100% kunnen presteren op het werk! 

Neem gerust contact op als u meer wilt weten.

 verdrietige man op trap

 

 

  • Een beeld zegt meer dan 1000 woorden:
  • De tocht naar de herberg. Verhaal over ballast in het leven, van Riet-Fiddelaers-Jaspers:
  • Leerproblemen praktisch en snel aanpakken met de training ‘Ik leer anders’. Juist voor beelddenkers!
  • Er waren eens 3 bomen...Lees hier het bekende verhaal van Evert Landwaard over omgaan met verlies:
  • Laatste nieuwtjes, wijzigingen of tips: PrivacyMet de komst van de nieuwe AVG, de nieuwe wet op de privacy, heeft ook Praktijk Inham nieuwe privacyregels