Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Hulp na de echtscheiding

Twee jaar geleden zijn mijn ex-partner en ik uit elkaar gegaan. Deze scheiding is niet zonder slag of stoot verlopen en helaas hebben de kinderen (nu 9 en 6) daar erg onder geleden. Ze waren bang voor hun vader en zeer onzeker over de toekomst. Dit uitte zich vooral in slapeloze nachten, veel huilbuien, problemen met sociale contacten met vriendjes en vriendinnetjes, kattig gedrag naar anderen, faalangst etc. etc.....

Nadat ik een artikel in de krant had gelezen over NEI-coaching kwamen wij bij Ineke terecht. Ineke wist meteen door te dringen tot de kinderen en gaf hen het gevoel dat er nu eens echt iemand naar hen luisterde. Aangezien beide kinderen op een andere manier reageerden op de problemen en op de therapie heeft Ineke echt maatwerk geleverd voor mijn meiden. Ik merkte dat de kinderen de handvatten ook echt toepasten wanneer zij het moeilijk hadden en zij op deze manier toch behoorlijk wat rust hebben gevonden. Ook de leerkrachten hebben behoorlijk wat steun gehad aan de NEI coaching. De kinderen hielden de leerkrachten goed op de hoogte van datgene dat ze bij Ineke besproken en geleerd hadden. Ze lieten hen steeds het verslag en de tips zien, die ze van Ineke mee kregen. Op een avond, toen mijn oudste dochter echt helemaal over haar toeren was, was ik ten einde raad. Ik heb Ineke gebeld voor hulp en zij heeft haar via de telefoon helemaal rustig gekregen: door op een rustige en doortastende manier met mijn dochter aan de slag te gaan, kwam ze al gauw weer tot zichzelf en kon ze daarna weer rustig naar bed.

Momenteel gaan de kinderen niet meer wekelijks naar Ineke, maar ze missen de bezoekjes aan haar wel. Als het nu af en toe niet helemaal goed gaat, dan maken we gewoon een afspraak. Ineke kan dan in één gesprek de zaken weer helder op een rijtje zetten voor ons, waarna we weer lekker doorkunnen met ons leven. Wij zijn Ineke heel erg dankbaar!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random