Ongeval op dag van begrafenis

 

Een vijftal jaren geleden is een dierbaar familielid plots overleden. Als gevolg van een ongeval op de dag van de begrafenis, heb ik hier niet bij kunnen zijn. Ik een belangrijk gedeelte van het afscheid nemen gemist.
Op dat moment was ik ook nog zeven maanden zwanger.  Mijn prioriteit lag toen bij de gezondheid van ons kindje en daarom heb ik de gevoelens die er bij het overlijden waren, volledig aan de kant gezet.
Die gevoelens heb ik al die tijd 'verstopt'. Ik probeerde ze weg te drukken en dat lukte vrij aardig. Toch merkte ik dat er iets in mij knaagde waar ik me steeds meer bewust van werd. Ik werd steeds emotioneler en onzekerder en daarom heb ik contact met Ineke opgenomen.

Door de sessies met Ineke durf ik langzaamaan die gevoelens er te laten zijn. Zij geeft me handvaten over hoe ik hiermee om kan gaan en hoe ik verder kan met het verwerken van die emoties. Ik heb nog een weg te gaan, maar ik durf nu mijn gevoel langzaam boven te laten komen en heb er vertrouwen in dat ik innerlijk steeds meer rust zal vinden.