Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Seksueel misbruik

Na jarenlang van psycholoog naar psychiater en hulpverleningsinstanties te lopen was ik het beu. Ik had het al opgegeven, ik had er vrede mee om op deze manier door te gaan. Totdat een vriend van mij met een folder thuis kwam van Inham. Niet constant te hoeven praten klonk interessant. Een beetje naïef was ik in het begin nog wel, maar oké zo'n intake zou nooit kwaad kunnen. Ik voelde me zo echter erg op mijn gemak en ik hoefde niets te vertellen wat ik niet kwijt wilde.... 
Doordat ik als klein kind seksueel misbruikt ben, was het best moeilijk om bepaalde situaties voor me te halen. Maar samen met Ineke kon ik terug gaan naar bepaalde leeftijden, naar wat ik toen meemaakte, zonder de emoties opnieuw te hoeven beleven. Heeft me echt veel sterker gemaakt. Het heeft me ook in laten zien dat niet alles altijd maar aan mij heeft gelegen. Er heeft altijd veel meer achter gezeten. 
Door middel van kaarten trekken en bepaalde kleuren in mijn leefstijl toe te passen ben ik me een stuk beter gaan voelen en zit ik echt heel goed in mijn vel. Mijn angsten zijn weg en sta voor mezelf in. Ik heb er dus ontzettend veel aan gehad.Ik heb dus al vele soorten van hulpverlening ervaren. Voor iedereen is er wel iets te vinden. De psycholoog en psychiater pasten niet bij mij. Als je dus – net als ik - niet perse over je diepste problemen wilt praten maar er wel van af wilt: ga naar NEI coach Ineke.
Ineke Bedankt!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random