Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

video callOok in deze roerige tijd wil ik beschikbaar blijven voor ondersteuning aan mijn cliƫnten, passende binnen de maatregelen zoals door de overheid en RIVM geadviseerd. Ik zet de mogelijkheden voor u op een rijtje:

Beeldbellen, bellen, wandelen en langskomen in mijn praktijk. Hierbij zijn wel wat aanpassingen:

 * Voor beeldbellen heb  ik een tijdelijk account bij Therapieland. Je hoeft hiervoor  geen app of programma te dowloaden. Voorafgaand aan onze afspraak stuur ik je een link, die open je op het moment van onze afspraak. Dat kan op je computer, telefoon of tablet. Er wordt dan een veilige verbinding tot stand gebracht (AVG proof). Het tijdelijke account loopt af op 17 mei. Mocht de vraag naar beeldbellen dan nog aanwezig zijn, dan zoeken we naar een vervolgoplossing.

* We kunnen telefonisch contact hebben.

* Mijn individuele wandelafspraken gaan ook gewoon door. Vanwege de drukte in de bossen en op de parkeerplaatsen starten we de wandeling voorlopig vanuit mijn praktijk. Natuurlijk houden we 1,5 meter afstand en ik ga er vanuit dat als je verkouden of hoesterig bent, je de afspraak verzet of omzet in een (beeld)belafspraak.

* In mijn praktijk ben je ook welkom. Natuurlijk houden we 1,5 meter afstand en ik ga er vanuit dat als je verkouden of hoesterig bent, je de afspraak verzet of omzet in een (beeld)belafspraak. Nadat je hier op bezoek bent geweest reinig ik de deurknoppen, tafel en eventueel gebruikt materiaal. 

* De rouw op je pad wandelingen zijn tot nader order afgelast.