Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Nieuws

Laatste nieuwtjes, wijzigingen of tips:

Voorgenomen tariefverhoging in 2023 voor particulieren geannuleerd

Na jaren het zelfde tarief te hebben gehad, was ik voornemens mijn tarieven verhogen voor 2023 te verhogen. Gezien alle stijgende kosten wil ik rouwbegeleiding toegankelijk houden en heb besloten mijn tarief voor mijn particuliere klanten niet te verhogen. 

 

Rouwretraite geannuleerd, nieuw aanbod Cursus Verder zonder jou

Omdat voor de rouwretraite te weinig aanmeldingen was, heb ik besloten voor een cursus te organiseren in mijn praktijk. 7 bijeekomsten met lotgenoten, om begeleiding van mij als rouwtherapeut. Lees hierCursus Verder zonder jou

 

Supervisie (studenten) rouwbegeleiding
Vanaf juli 2019 kunnen studenten van de basisopleiding Land van Rouw bij Ineke Vliem terecht voor supervisie. Studeer jij voor rouwbegeleider bij een ander opleidingsinstituut, maar heb je wel interesse in supervisie? Ook dan ben je welkom, mits jouw opleiding daarmee akkoord is.

Ook als je afgestudeerd bent en je wilt graag supervisie ontvangen ben je van harte welkom.

 

Privacy
Met de komst van de nieuwe AVG, de nieuwe wet op de privacy, heeft ook Praktijk Inham nieuwe privacyregels gepulbliceerd op de website. Hierbij een directe link:   Privacy

 

Nieuwsbrief
Meldt je nu aan mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwtjes van praktijk Inham en interessante artikelen automatisch in je mailbox! (max 4 keer per jaar) Of volg mijn Facebookpagina Praktijk Inham Best, waar ik ook interesante nieuwtjes of artikelen deel.

Welkom

iets voor u?

Wilt u meer informatie, of eens van gedachten wisselen om te zien of Praktijk Inham iets voor u kan betekenen?
Maak dan nu een afspraak voor een eerste gesprek. 

Neem contact op 

 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random