Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Nieuws

Laatste nieuwtjes, wijzigingen of tips:

Fotografie

Een paar jaar geleden ben ik als hobby begonnen met fotografie. Inmiddels fotografeer ik steeds vaker en heb ik ook al betaalde opdrachten gedaan. Fotografie kan ook goed in combinatie met mijn praktijk. Daar waar ziekte of verlies in je leven komt, is het belanglijk om dierbare herinneringen te maken, Deze op de foto vastleggen is van grote emotionele waarde. Bovendien ondersteunen ze bij je rouwproces.
Als rouwtherapeut weet ik wat belangrijk is, heb ik oog voor dat wat er toe doet.
Wil jij ook dierbare herinneringen vastgelegd hebben? Neem voor meer informatie contact met mij op.

Tariefverhoging

Na zorgvuldige overweging heb ik besloten om het tarief voor individuele particuliere cliënten te verhogen van €80 naar €87,50 per sessie. Supervisie wordt verhoogd van €100 naar €110 per uur, en relatie- en gezinstherapie van €100 naar €110. Deze tariefverhoging zal van kracht zijn vanaf 1 januari 2024 en geldt voor zowel nieuwe als bestaande cliënten.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze tariefverhoging een weerspiegeling is van mijn voortdurende toewijding aan het bieden van hoogwaardige en gepersonaliseerde begeleiding en therapie aan de cliënten van Praktijk Inham.

Deze verhoging stelt mij in staat om te blijven investeren in opleiding en training, evenals in verbeteringen van de praktijkruimte en de benodigde materialen. Uit respect voor mijn cliënten acht ik het noodzakelijk om mezelf en mijn praktijk voortdurend te blijven ontwikkelen. Ik geloof dat dit zal resulteren in blijvend kwalitatief goede zorg voor mijn cliënten en effectievere begeleiding bij het omgaan met rouw, verlies en de uitdagingen van het leven.

 

Relatietherapie

Inmiddels ben ik in de afrondende fase van mijn opleiding tot systeemspecialist, waarbij ik het vak van systeemtherpeut leer, met aanvulling van lichaamsgericht werken zoals ik altijd al doe in mijn praktijk. 
Zijn jullie op zoek naar een update voor jullie relatie? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden. 

  

Supervisie (studenten) rouwbegeleiding
Vanaf juli 2019 kunnen studenten van de basisopleiding Land van Rouw bij Ineke Vliem terecht voor supervisie. Studeer jij voor rouwbegeleider bij een ander opleidingsinstituut, maar heb je wel interesse in supervisie? Ook dan ben je welkom, mits jouw opleiding daarmee akkoord is.

Ook als je afgestudeerd bent en je wilt graag supervisie ontvangen ben je van harte welkom.

 

Privacy
Met de komst van de nieuwe AVG, de nieuwe wet op de privacy, heeft ook Praktijk Inham nieuwe privacyregels gepulbliceerd op de website. Hierbij een directe link:   Privacy

 

Nieuwsbrief
Meldt je nu aan mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwtjes van praktijk Inham en interessante artikelen automatisch in je mailbox! (max 4 keer per jaar) Of volg mijn Facebookpagina Praktijk Inham Best, waar ik ook interesante nieuwtjes of artikelen deel.

Welkom

iets voor u?

Wilt u meer informatie, of eens van gedachten wisselen om te zien of Praktijk Inham iets voor u kan betekenen?
Maak dan nu een afspraak voor een eerste gesprek. 

Neem contact op